این دمنوش های گیاهی بدن شما را در برابر بیماری ها بیمه می کنند (2)

آیا تا کنون فکر کرده اید که اگر گیاهان در زندگی ما وجود نداشتند چه می شد؟زمانی که نیاز به عطر، طعم، قدرت، انرژی و سلامت داریم به آنها مراجعه می کنیم. آنها هم هیچ وقت ما را دست خالی بر نمی گردانند.
از مزایای مفید آنها همیشه بهره برده ایم و بدن ما را از استرس دور میساند و روح ما را با چای گیاهی تسکین و تغذیه می کنند، زمانی که شما احساس خوشایندی ندارید، به شما احساس خوبی می دهند و بدنتان را آرام میکنند. کشو را باز کنید، آب را بجوشانید، چای گیاهی تان را دم نمایید و با اشتها میل کنید!
یک نکته کوچک:  گیاهانی که ساقه و ریشه آنها خاصیت دارویی دارد، مانند پوست دارچین باید در آب جوشانده شوند و برگ ها و گیاهان گلدار به روش دم کردن آماده می شود.
با دانستن این نکته مهم در آماده کردن دمنوش های گیاهی، بدن و روحتان را آرام می نمایید. می توانید شروع به خواندن توصیه های ما برای کسب انرژی و نیرو با آماده سازی دمنوش های بی نظیر نمایید. در قسمت دوم این مطلب با ما همراه باشید :

 

 
چای انقوزه، اتساع کننده عروق و لنف و تسکین بخش درد است.

 

 

 

 

 

 
چای و روغن انقوزه (آنغوزه از گروه نبات است که بوی تند و طعم گسی دارد) می تواند اثر مثبتی بر سیستم گردش خون داشته باشد. اما استفاده مداوم و طولانی مدت این چای می تواند آسیب های جدی به ارگان های داخلی بدن، به ویژه کبد وارد کند، حتی می تواند به مرگ نیز منجر گردد.پس در مصرف به اندازه این چای و مشورت با پزشک دقت کافی را بنمایید.

 

 
چای زیره سیاه، به هضم غذا کمک می کند و قند خون را متعادل می کند.

 

 

 

 

 

این چای طبیعی دارای خواص خلط آور، محافظ در برابر بیماری دستگاه تنفسی فوقانی، کمک به درمان عفونت های دستگاه ادراری و پاکسازی کلیه است. میزان خواب و قند خون را در بدن متعادل می کند.

 

 
چای رازیانه، مانع سوء هاضمه، گاز روده و معده است و عملکرد دستگاه گوارش را تنظیم می کند.

 

 

 

 

 

 
اعصاب را آرام میکند و برای بی خوابی خوب است و جریان خون و شیر مادر را افزایش می دهد. برای تهیه چای رازیانه می توانید با دسته هاون گیاه خشک را بکوبید سپس در آب جوش به مدت 5-10 دقیقه دم بگذارید و بعد آنرا میل نمایید.

 

 
چای اویشن، در برابر اثرات الکل و سیگار از بدن محافظت می کند.

 

 

 

 

 

 
اگر  در صدد تهیه چای آویشن هستید، شاخه های تازه آویشن، انتخاب مناسبی است. برگ آویشن را جدا کنید، انها را ریز خرد نمایید و داخل آب جوش بریزید و به مدت 5 تا 8 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. چای آویشنی که از آویشن خشک تهیه شود بیشتر از آویشن تازه در آب جوش انتظار می کشد، این زمان حداقل 15 دقیقه باید به طول بیانجامد.

 

 
چای گل راعی، مقاومت بدن را بهبود می بخشد و انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند و در درمان طبیعی زخم و التهاب معده بسیار مفید است.

 

 

 

 

 

 
این چای آرامش بخش اعصاب است و باعث شل شدن عضلات می گردد. شش ها را نرم و به از بین بردن سرفه کمک میکند. اثرات مفید این چای در درمان سرطان از جزئیات تعجب آور دیگراین چای گیاهی است.

 

 
چای جاسمین (یاسمن)، به تنظیم اسید معده کمک می کند.

 

 

 

 

 

 
اثرات آنتی اکسیدانی نشان داده شده در چای گل یاسمن، شتاب دهنده به کاهش وزن و سرعت بخش در سوزاندن چربی های یدن است. سیستم ایمنی بدن راتقویت می کند و در برابر سرطانها، از بدن محافظت می کند. در برابر پوسیدگی دندان و بیماری های لثه نیز موثر است.

 

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید